Έλενα Τσαγκρινού: «Με ενοχλούν τα σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση, ο κόσμος κρίνει»

09:27 - 29/10/2024

Η Έλενα Τσαγκρινού έκανε δηλώσεις για τα σχόλια ορισμένων για την εξωτερική της εμφάνιση και το πόσο άλλαξε η ζωή της, μετά τον ερχομό του παιδιού της. Σε γνωστό μαγαζί βρέθηκε τη νύχτα της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου του 2024, η Έλενα Τσαγκρινού και εκεί την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων, η ... Περισσότερα To άρθρο Έλενα Τσαγκρινού: «Με ενοχλούν τα σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση, ο κόσμος κρίνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Τσαγκρινού: "Με ενοχλούν τα σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση - Έβαλα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη μου"

«Προσωπικά όταν ενοχλούμαι με κάτι, αλλάζω θέμα. Δεν το σκέφτομαι άλλο, ο κόσμος είναι εδώ για να μας κρίνει, προφανώς», είπε η Έλενα Τσαγκρινού - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Έλενα Τσαγκρινού: «Με ενοχλούν τα σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Έλενα Τσαγκρινού κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής της εξόδου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον ερχομό του γιου της αλλά και τα αρνητικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση. «Το μωρό μου είναι τριών μηνών, είναι λίγο δύσκολα. Δεν κοιμόμαστε. Έχω σκοπό να τον πάρω μαζί μου στο Άμστερνταμ, θα είναι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Έλενα Τσαγκρινού: «Με ενοχλούν τα σχόλια για την εμφάνιση μου, έχασα 12 από τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης»

Σε γνωστό μαγαζί βρέθηκε πριν από λίγες ώρες η Έλενα Τσαγκρινού και εκεί την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες. […] The post Έλενα Τσαγκρινού: «Με ενοχλούν τα σχόλια για την εμφάνιση μου, έχασα 12 από τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Έλενα Τσαγκρινού: «Με ενοχλούν τα σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση, έβαλα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη μου»

Η Έλενα Τσαγκρινού έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής της εξόδου και μίλησε To άρθρο Έλενα Τσαγκρινού: «Με ενοχλούν τα σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση, έβαλα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Οι παρεμβάσεις του Αντώνη Σαμαρά γίνονται με γνώμονα την παράταξη και τη χώρα» λέει στενός συνεργάτης του

Αλέξης Κούγιας: Το βαρύ ζεϊμπέκικο στα μπουζούκια και η αφιέρωση για τους στίχους του τραγουδιού

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπόσχεται ότι θα «γκρεμίσει» το ίντερνετ με τον επόμενο καλεσμένο του στο YouTube

Στην ετήσια εκδήλωση αναγνώρισης δωρητών του Πανεπιστημίου Columbia ο Αντώνης Σαμαράς – Ποιος Έλληνας θα βραβευθεί

ΑΔΜΗΕ: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ηλεκτρική διασύνδεση Κορίνθου – Κω

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων