Ματθίλδη Μαγγίρα: Ήρθε ένας πιτσιρίκος να με φλερτάρει και λέω… πού πάει το καημένο;
00:11 - 29/10/2024
Για τον τρόπο που φλερτάρουν πια οι άνθρωποι μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ματθίλδη Μαγγίρα. «Έχω πολύ καιρό το μαλλί μου έτσι και μου αρέσει τρελά. Θεωρώ ότι σε μεγαλώνει η διάθεση, όχι το μαλλί. Αυτό το χρώμα είναι το νούμερο ένα στη μόδα αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει πολύ το χρώμα», είπε αρχικά η ηθοποιός, μιλώντας στο Happy Day. «Με φλερτάρουν αυτοί που μπορούν να φλερτάρουν. Το φλερτ, μέχρι εκεί που φτάνει, είναι κάτι ωραίο και το οποίο θεωρώ ότι πλέον λείπει φρικτά. Πολλοί δεν ξέρουν να φλερτάρουν και το κάνουν μέσα από τα social. Αυτό το κατ’ ιδίαν είναι πολύ δύσκολο έξω να συμβεί. Μια φορά ήρθε ένας πιτσιρίκος στα μπουζούκια να με φλερτάρει και λέω πού πάει το καημένο;» είπε με το γνωστό τ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ήρθε ένας πιτσιρίκος να με φλερτάρει και λέω… πού πάει το καημένο;»
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day ήταν σήμερα η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η ηθοποιός μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και, μεταξύ […]
The post Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ήρθε ένας πιτσιρίκος να με φλερτάρει και λέω… πού πάει το καημένο;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr