Θρίλερ στην Αμαλιάδα: "Δεν κρύβομαι, οι Αρχές γνωρίζουν πού είμαι" - Νέο ξέσπασμα της 24χρονης Ειρήνης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θρίλερ με νεκρά βρέφη: «Δεν κρύβομαι, οι Αρχές γνωρίζουν πού είμαι» – Νέο ξέσπασμα της 24χρονης Ειρήνης
Ότι «δεν κρύβεται από πουθενά και αν χρειαστεί, θα παρέμβει», δήλωσε η 24χρονη Ειρήνη από την Αμαλιάδα, κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης με τα νεκρά βρέφη. Η 24χρονη παρενέβη στην εκπομπή «OPEN τώρα» και τόνισε ότι «η αστυνομία γνωρίζει» πού βρίσκεται. «Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι Αρχές γνωρίζουν εξαρχής πού είμαι, δεν κρύβομαι από πουθενά και άμα χρειαστεί, θα παρέμβω. Τώρα το τι βγαίνει και λέει ο καθένας, δε με αφορά. Και εγώ μπορώ να βγω και να λέω τα δικά μου» σημείωσε η Ειρήνη Μουρτζούκου. «Δεν έχω να πω κάτι άλλο!», πρόσθεσε στη συνέχεια ενώ, όταν ρωτήθηκε για την ιστορία με βρέφος που χρονολογείται από το 2016, σημείωσε πως, τότε, ήταν ανήλικη και έμενε με τους γονείς της.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑμαλιάδα: «Δεν κρύβομαι, οι Αρχές γνωρίζουν πού είμαι» - Νέα παρέμβαση από την 24χρονη
Η Ειρήνη σημείωσε πως, «εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι Αρχές γνωρίζουν εξαρχής πού είμαι. Τώρα το τι βγαίνει και λέει ο καθένας, δε με αφορά.
Διαβάστε το στο thebest.gr