Γιώργος Κωνσταντίνου: «Όταν γεννήθηκα, η μητέρα μου δεν ήθελε να με δει, είχε πονέσει πολύ»

16:37 - 28/10/2024

«Το θέατρο ήταν πάντα η σύζυγός μου και η τηλεόραση ήταν η ερωμένη μου», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Για την ημέρα της γέννησής του, τον τορπιλισμό της Έλλης, την πείνα αλλά και την καριέρα του, μίλησε σήμερα το πρωί (28.10.2024) ο Γιώργος Κωνσταντίνου στην εκπομπή ««Πρωίαν σε είδον». «Γεννήθηκα πάνω σε ένα τραπέζι. Όταν γεννήθηκα, ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Κωνσταντίνου: «Όταν γεννήθηκα, η μητέρα μου δεν ήθελε να με δει, είχε πονέσει πολύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε spicy ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα: «Δεν βλέπω κάτω όταν τραγουδάω»

Μαρία Σολωμού: «Έχω φάει πολύ και άδικο ξύλο – Με τον Mente Fuerte έχουμε ελεύθερη σχέση»

Γερμανία: Παράθυρο του Υπουργού Οικονομικών για εξαίρεση των αμυντικών δαπανών από το «φρένο χρέους» λόγω Ουκρανίας

Νατάσα Θεοδωρίδου: Είμαι Σκορπίνα και αξιώνω τον σεβασμό – Η αμίμητη ατάκα που είπε σε μέλλουσα νύφη

Lynk & Co: Μείωση τιμής για το plug-in hybrid 01

Σούπερ μάρκετ: Γιατί δεν μπορούν οι τιμές να ξαναγυρίσουν στο επίπεδο προ τριετίας