Αντζελίνα Τζολί: Η μοναξιά το κοινό μας στοιχείο με τη Μαρία Κάλλας – «Δουλεύω πολύ σκληρά, όπως έκανε και εκείνη»
08:27 - 28/10/2024
Η Αντζελίνα Τζολί συνδέεται βαθιά με τη Μαρία Κάλλας σε προσωπικό επίπεδο. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί – που υποδύεται την αείμνηστη ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας στην επερχόμενη ταινία «Maria» – παραδέχτηκε ότι το κοινό που μοιράζονται είναι η μοναξιά. «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό γιατί είναι πολύ προσωπικό, αλλά ... Περισσότερα
To άρθρο Αντζελίνα Τζολί: Η μοναξιά το κοινό μας στοιχείο με τη Μαρία Κάλλας – «Δουλεύω πολύ σκληρά, όπως έκανε και εκείνη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Αντζελίνα Τζολί για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας: «Μου επιτράπηκε να είμαι ελέυθερη»
«Δεν υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή που σου ζητούν να δώσεις τα πάντα» δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί αναφορικά με τον ρόλο της στη νέα ταινία «Maria».
Διαβάστε το στο in.grΗ Αντζελίνα Τζολί για τον ρόλο της Μαρία Κάλλας: «Μου επιτράπηκε να είμαι ελεύθερη»
«Δεν υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή που σου ζητούν να δώσεις τα πάντα» δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί αναφορικά με τον ρόλο της στη νέα ταινία «Maria».
Διαβάστε το στο tanea.grΑντζελίνα Τζολί για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας: «Μου επιτράπηκε να είμαι ελέυθερη»
Η Αντζελίνα Τζολί ήρθε αντιμέτωπη με τις φοβίες της κατά τη δημιουργία της ταινίας «Maria». Στη νέα βιογραφική ταινία η 49χρονη Τζολί υποδύεται τη διάσημη τραγουδίστρια της όπερας του 20ού αιώνα, Μαρία Κάλλας. Όπως δήλωσε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια Q&A μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο AFI Fest στο Λος Άντζελες το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, «έφτασε να νιώθει και πάλι τρόμο ως καλλιτέχνιδα», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας. «Το οποίο είναι τόσο μεγάλο δώρο, γιατί φοβάσαι ενώ παράλληλα οφείλεις να κάνεις κάτι που δεν είσαι σίγουρη ότι μπορείς να κάνεις, και να εκπλήξεις τον εαυτό σου», είπε η Τζολί, προσθέτοντας αργότερα στη συζήτηση: «Γνωρίζοντας ότι υπήρχε ενα ασφαλές μέρος α
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr