Γιώργος Θεοφάνους για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Η σχέση μας είναι off, δε συμπεριφέρθηκε σωστά»
21:43 - 27/10/2024
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή Τετ-Α-Τετ και στον δημοσιογράφο
To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Η σχέση μας είναι off, δε συμπεριφέρθηκε σωστά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Θεοφάνους για Νατάσα Θεοδωρίδου: Η σχέση μας είναι off, δεν συμπεριφέρθηκε σωστά
Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού όχι του τραγουδιστή, είπε με αφορμή το «Φεγγάρι μου»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιώργος Θεοφάνους για Νατάσα Θεοδωρίδου: 'Είναι off η σχέση μας, δεν συμπεριφέρθηκε σωστά καθόλου'
Στη ρήξη της σχέσης του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θεοφάνους, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιώργος Θεοφάνους: Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά, η σχέση μας είναι off
Ο Γιώργος Θεοφάνους θέλησε να δώσει απάντηση στην Νατάσα Θεοδωρίδου, που αποφάσισε να αποσύρει το τραγούδι «Φεγγάρι μου» από το πρόγραμμά της. Ποταμός ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, Τετ-α-τετ, στον Alpha Κύπρου. Ο συνθέτης αναφέρθηκε στη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Η Κόκκινη γραμμή πέρασε μεγάλο ζόρι μέχρι να φτάσει ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά, η σχέση μας είναι off δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Θεοφάνους για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν συμπεριφέρθηκε σωστά»
Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για τη γνωστή τραγουδίστρια Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Θεοφάνους: Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά, η σχέση μας είναι off
Ο Γιώργος Θεοφάνους θέλησε να δώσει απάντηση στην Νατάσα Θεοδωρίδου, που αποφάσισε να αποσύρει το τραγούδι «Φεγγάρι μου» από το πρόγραμμά της.
Διαβάστε το στο thebest.gr