Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη για τα γενέθλιά του

21:03 - 27/10/2024

Η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε, με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στο σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη. Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης μετρούν 4 χρόνια έγγαμου βίου και σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρουν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, το οποίο θα είναι αγοράκι. Οι δυο τους δείχνουν ότι όσο περνάει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Βύρωνα Βασιλειάδη για τα γενέθλιά του

Με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία θέλησε η Εριέττα Κούρκουλου να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον σύζυγό της To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Βύρωνα Βασιλειάδη για τα γενέθλιά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Η Μιμή Ντενίση εξομολογείται: «Θα μπορούσα να έχω πολλά εγγόνια, μου λείπουν από το σπίτι»

Δημήτρης Κόκοτας: Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα αποκαλύπτει τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία του

Fondue σοκολάτας

Ανδρέας Γεωργίου: Απαντά ανοιχτά αν έχει βρεθεί ερωτικά με άνδρα – «Δεν έχει καμία σημασία αν είμαι ή δεν είμαι gay»

Bella Hadid: Με total suede look σε πρωινή της έξοδο

Μαριέττα Χρουσαλά: Βόλτα για χριστουγεννιάτικες αγορές στη Γλυφάδα – Φωτογραφίες