Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται: «Η τηλεόραση δεν μου λείπει καθόλου, υπάρχει τοξικότητα στο χώρο μας»

21:03 - 27/10/2024

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη το πρωί της Κυριακής 27/10 στην εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο». Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν της λείπει καθόλου η τηλεόραση, αν και στην αρχή πίστευε ότι θα νιώσει ένα μικρό πένθος. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η ειλικρίνεια και η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, υπάρχει τοξικότητα στον χώρο μας»

Αποκάλυψε ότι δεν της λείπει καθόλου η τηλεόραση, αν και στην αρχή πίστευε ότι θα νιώσει ένα μικρό πένθος…

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, υπάρχει τοξικότητα στον χώρο μας»

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο». Η Ευρωβουλευτής της To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, υπάρχει τοξικότητα στον χώρο μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

To Madwalk 2024 by Three Cents στηρίζει με χαρά το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και μας καλεί να κάνουμε τη διαφορά

«Είναι Χριστούγεννα»: Το γιορτινό τραγούδι της Josephine για καλό σκοπό

5 μέθοδοι για να περιορίσεις το αίσθημα της ζήλιας στη σχέση σου

«Η Γη της Ελιάς» – Παρασκευή: Ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Λυκούργο και μια ιστορία από το παρελθόν έρχεται στην επιφάνεια

Κώστας Χατζής: «Πέρασα λίγο δύσκολα σαν τσιγγάνος, ένιωσα από πολύ μικρός ότι ανήκω στους περιθωριακούς»

Η αυξημένη καρδιοαναπνευστική ικανότητα σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης άνοιας