Στέλλα Φυρογένη: «Δεν τρώω κρέας εδώ και 20 χρόνια, δεν θέλω αίμα στο τραπέζι μου»

21:02 - 27/10/2024

Καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν σήμερα η Στέλλα Φυρογένη. Η ηθοποιός μίλησε για τη Γη της Ελιάς και το ρόλο της Χάιδως, ενώ τόνισε πως η ίδια δεν τρώει κρέας εδώ και 20 χρόνια. «Πλέον όλος ο κόσμος με φωνάζει Χάιδω. Τώρα πια ο κόσμος στον δρόμο δεν μου λέει για τις κατάρες. Έχει χτυπηθεί από τη μοίρα πολλάκις, οπότε έχει καταλαγιάσει. Όταν είχαμε ασταμάτητα μπαράζ με την Δώρα Χρυσικού, που παίζει την Αρετή, και γελάγαμε πάρα πολύ βέβαια, αλλά λέγαμε και σκληρά πράγματα, εννοείται πολύ συχνά εισέπραττα ένα ‘πολύ καλά της είπες’, αλλά και ‘αμάν πια, δεν μπορείτε λίγο να κλείσετε το στόμα σας;’», είπε αρχικά η Στέλα Φυρογένη. Για τη Γη της Ελιάς, η Στέλα Φυρογένη είπε:

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλα Φυρογένη: «Δεν τρώω κρέας εδώ και 20 χρόνια, δεν θέλω αίμα στο τραπέζι μου»

Καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν σήμερα η Στέλα Φυρογογένη. Η ηθοποιός μίλησε για τη Γη της Ελιάς και το ρόλο της Χάιδως, ενώ τόνισε πως η ίδια δεν τρώει κρέας εδώ και 20 χρόνια. «Πλέον όλος ο κόσμος με φωνάζει Χάιδω. Τώρα πια ο κόσμος στον δρόμο δεν μου λέει για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στέλα Φυρογένη: «Δεν τρώω κρέας εδώ και 20 χρόνια, δεν θέλω αίμα στο τραπέζι μου»

Καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν σήμερα η Στέλα Φυρογένη. Η ηθοποιός μίλησε για τη Γη της […] The post Στέλα Φυρογένη: «Δεν τρώω κρέας εδώ και 20 χρόνια, δεν θέλω αίμα στο τραπέζι μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κτήριο που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Σκάλα Λακωνίας

Δώδεκα νεκροί και 50 τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις στο νότιο Λίβανο

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/11/2024

Ο Λεσόρ πρότεινε τον… διάδοχό του στον Παναθηναϊκό – Σενάριο για Μπογκντόβιτς!

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης