«Ευτυχώς είμαι ζωντανός» είπε ο Έβο Μοράλες - Σοκάρουν τα βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου της Βολιβίας
20:09 - 27/10/2024
Τη διεξαγωγή έρευνας για την απόπειρα δολοφονίας του Έβο Μοράλες διέταξε ο πρόεδρος της Βολιβίας, Λουίς Άρσε. Άγνωστοι «γάζωσαν» με 14 σφαίρες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρόεδρος της χώρας. Από την επίθεση τραυματίστηκε ο οδηγός του. Αναφερόμενος στην απόπειρα δολοφονίας του Έβο Μοράλες, την Κυριακή (27.10.2024) ο νυν πρόεδρος της Βολιβίας, Λουίς ... Περισσότερα
To άρθρο «Ευτυχώς είμαι ζωντανός» είπε ο Έβο Μοράλες - Σοκάρουν τα βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου της Βολιβίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έβο Μοράλες: "Ευτυχώς είμαι ζωντανός" είπε ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας μετά την απόπειρα δολοφονίας
"Ο πρόεδρος Άρσε κατέστρεψε τη Βολιβία και τώρα θέλει να εξαλείψει το κίνημά μας και να τελειώνει με τον Έβο", είπε ο Μοράλες, μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος του
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜοράλες: «Ευτυχώς είμαι ζωντανός» – Τι είπε ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας μετά την απόπειρα δολοφονίας
Ο πρόεδρος της Βολιβίας Λουίς Άρσε ανακοίνωσε ότι διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για την καταγγελλόμενη ένοπλη επίθεση εναντίον του πρώην προέδρου Έβο Μοράλες. Ο Άρσε τόνισε ότι είναι καταδικαστέα «οποιαδήποτε χρήση βίαιων πρακτικών στην πολιτική». Ο ίδιος ο Έβο Μοράλες είπε νωρίτερα ότι το αυτοκίνητό του δέχτηκε σωρεία πυροβολισμών και ο οδηγός του τραυματίστηκε, κατηγορώντας […]
Το άρθρο Μοράλες: «Ευτυχώς είμαι ζωντανός» – Τι είπε ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας μετά την απόπειρα δολοφονίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr