Σίσσυ Χρηστίδου για απιστία: «Άλλο το one night stand και άλλο να πάει με την καλύτερή σου φίλη»

14:37 - 27/10/2024

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην απιστία, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών, η Καίτη Γαρμπή. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως υπάρχουν κλίμακες. Τις δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή, σχετικά με την απιστία, σχολίασαν σήμερα στο «Χαμογέλα και πάλι» του Mega. Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως νιώθει άβολα με τα συγκεκριμένα λόγια, ενώ ανέφερε από την ... Περισσότερα To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου για απιστία: «Άλλο το one night stand και άλλο να πάει με την καλύτερή σου φίλη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι άλλο ο άντρας σου να είναι άπιστος με ένα one night stand και άλλο με την καλύτερή σου φίλη»

Τις δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή, σχετικά με την απιστία, σχολίασαν σήμερα στο “Χαμογέλα και πάλι”. Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως νιώθει άβολα με τα συγκεκριμένα λόγια, ενώ ανέφερε από την πλευρά της πως υπάρχουν κλίμακες στην απιστία. «Εγώ νιώθω πάρα πολύ άβολα με αυτή τη δήλωση. Την αγαπώ και την εκτιμώ την Καίτη, αλλά εγώ δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο, είμαι εκ διαμέτρου αντίθετη. Συμφωνώ ότι υπάρχουν κλίμακες στην απιστία. Είναι άλλο να είναι άπιστος ο άντρας σου με ένα one night stand και άλλο να είναι με την καλύτερή σου φίλη! Είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Άλλο να είναι μια φορά και άλλο να είναι μια σχέση παράλληλη. Σέβομαι αυτό που λέει, ότι μετά από 30 χρόνια, αν ρε παιδί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι άλλο ο άντρας σου να κάνει ένα one night stand και άλλο να είναι άπιστος με την καλύτερη φίλη σου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τις δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για την απιστία, τόνισε μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι!» ότι νιώθει άβολα με τα συγκεκριμένα λόγια. Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στον αέρα της εκπομπής της στο Mega: «Εγώ νιώθω πάρα πολύ άβολα με αυτή τη δήλωση. Την αγαπώ και την εκτιμώ […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι άλλο να είναι άπιστος ο άντρας σου με ένα one night stand και άλλο με την καλύτερή σου φίλη»

Τις δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή, σχετικά με την απιστία, σχολίασαν σήμερα στο “Χαμογέλα και πάλι”. Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως […] The post Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι άλλο να είναι άπιστος ο άντρας σου με ένα one night stand και άλλο με την καλύτερή σου φίλη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι άλλο να κάνει ο άντρας σου ένα one night stand και άλλο να είναι άπιστος με την καλύτερή σου φίλη»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για την απιστία, η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι άλλο να κάνει ο άντρας σου ένα one night stand και άλλο να είναι άπιστος με την καλύτερή σου φίλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»

«Σπαρτιάτες»: Από διακοπή σε διακοπή η δίκη για εξαπάτηση των εκλογών – Άρρωστος ο Στίγκας