Θύματα οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Αν δεν φορούσα κράνος δεν ξέρω πως θα είχε εξελιχθεί – Χτυπούσαν τον γιο μου 8 άτομα»

21:12 - 26/10/2024

Τα δύο θύματα, πατέρας και γιος, που έπεσαν θύματα τυφλής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ από ανεγκέφαλους χούλιγκανς, την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά το τέλος του ευρωπαϊκού αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο περιγράφουν τη στιγμή που τους επιτέθηκαν γιατί φορούσαν διακριτικά αντίπαλης ομάδας. «Την ώρα που σταματήσαμε στο φανάρι έρχεται κάποιος από πίσω με πάρα πολύ δύναμη, με τραβάει από το κασκόλ και με ρίχνει κάτω. Μου λέει “φέρε το κασκόλ”. Έπεσα κάτω και μου έριξε μια στον μηρό. “Τι κάνεις του λέει ο μικρός”. Φύγανε αυτοί οι δύο, δεν προλάβαμε να πάμε λίγο πιο κάτω βγήκαν 8 άτομα στον γιο μου, τον ρίξανε κάτω, το

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οπαδική βία: «Αν δεν φορούσα κράνος δεν ξέρω πως θα είχε εξελιχθεί» – Σοκάρουν θύματα επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σκηνές τρόμου βίωσαν τα θύματα οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διαβάστε το στο in.gr

Οπαδική βία: «Αν δεν φορούσα κράνος δεν ξέρω πως θα είχε εξελιχθεί» – Σοκάρουν θύματα επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σκηνές τρόμου βίωσαν τα θύματα οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κτήριο που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Σκάλα Λακωνίας

Δώδεκα νεκροί και 50 τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις στο νότιο Λίβανο

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/11/2024

Ο Λεσόρ πρότεινε τον… διάδοχό του στον Παναθηναϊκό – Σενάριο για Μπογκντόβιτς!

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης