Πέμη Ζούνη: «Έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα για έναν έρωτα, ήταν τόσο γελοίο»

20:34 - 26/10/2024

Με αφορμή την θεατρική της συνύπαρξη με τον Σταύρο Ζαλμά, η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου […] The post Πέμη Ζούνη: «Έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα για έναν έρωτα, ήταν τόσο γελοίο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέμη Ζούνη: «Έχω γελοιοποιηθεί στον έρωτα, έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα όπως καθόμουν»

Η Πέμη Ζούνη μίλησε για τον έρωτα και την καριέρα της. Η ηθοποιός τόνισε ότι κανείς δεν σταματά να ερωτεύεται παρά το πέρασμα των χρόνων. Με αφορμή την θεατρική της συνύπαρξη με τον Σταύρο Ζαλμά, η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου Ιορδανίδη στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» το πρωινό ... Περισσότερα To άρθρο Πέμη Ζούνη: «Έχω γελοιοποιηθεί στον έρωτα, έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα όπως καθόμουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέμη Ζούνη: “Έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα για έναν έρωτα, ήταν τόσο γελοίο”

“Μιλούσα με κάποιον που με είχε “ταράξει” πολύ και σαβουριάστηκα, έπεσα από την καρέκλα” περιγράφει η Πέμη Ζούνη. Με αφορμή την θεατρική της συνύπαρξη με τον Σταύρο Ζαλμά, η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου Ιορδανίδη στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» το πρωινό του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Στανίση: «Όταν τραγουδάω Καζαντζίδη σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος¨»

Σταύρος Σβήγκος: «Με την Ελένη πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουμε οικογένεια»

Νέα αλλαγή αποφάσισε το Mega – Ποια εκπομπή μειώνεται περαιτέρω σε διάρκεια;

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει τα πάνω κάτω με το Ράδιο Αρβύλα – Η επιστολή που ανατρέπει τα πάντα