Πέμη Ζούνη: «Έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα για έναν έρωτα, ήταν τόσο γελοίο»
20:34 - 26/10/2024
Με αφορμή την θεατρική της συνύπαρξη με τον Σταύρο Ζαλμά, η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου […]
The post Πέμη Ζούνη: «Έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα για έναν έρωτα, ήταν τόσο γελοίο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέμη Ζούνη: «Έχω γελοιοποιηθεί στον έρωτα, έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα όπως καθόμουν»
Η Πέμη Ζούνη μίλησε για τον έρωτα και την καριέρα της. Η ηθοποιός τόνισε ότι κανείς δεν σταματά να ερωτεύεται παρά το πέρασμα των χρόνων. Με αφορμή την θεατρική της συνύπαρξη με τον Σταύρο Ζαλμά, η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου Ιορδανίδη στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» το πρωινό ... Περισσότερα
To άρθρο Πέμη Ζούνη: «Έχω γελοιοποιηθεί στον έρωτα, έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα όπως καθόμουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠέμη Ζούνη: “Έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα για έναν έρωτα, ήταν τόσο γελοίο”
“Μιλούσα με κάποιον που με είχε “ταράξει” πολύ και σαβουριάστηκα, έπεσα από την καρέκλα” περιγράφει η Πέμη Ζούνη. Με αφορμή την θεατρική της συνύπαρξη με τον Σταύρο Ζαλμά, η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου Ιορδανίδη στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» το πρωινό του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr