Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τα κατάφερα, είμαι ελεύθερη»

20:01 - 26/10/2024

Μια σειρά φωτογραφιών από το πως κύλησε η τελευταία της εβδομάδα αλλά, και μερικές σκέψεις και To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τα κατάφερα, είμαι ελεύθερη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ένας φόβος που λύθηκε, τα κατάφερα, είμαι ελεύθερη και τόσο ευγνώμων»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράστηκε σκέψεις και μια σειρά από φωτογραφίες, με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο Instagram. Μια σειρά φωτογραφιών από το πώς κύλησε η τελευταία της εβδομάδα αλλά, και μερικές σκέψεις και συναισθήματα θέλησε να μοιραστεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε ... Περισσότερα To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ένας φόβος που λύθηκε, τα κατάφερα, είμαι ελεύθερη και τόσο ευγνώμων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρία Κορινθίου: «Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω στο εξωτερικό με την κόρη μου»

Κατερίνα: Συστήνει τη δική της εκδοχή της διαχρονικής επιτυχίας «Μου Λείπεις»

Απόστολος Λύτρας: «Προσπαθώ να βελτιώσω τη ψυχολογία της πρώην συζύγου μου αλλά πρωτίστως των παιδιών μου»

Λευτέρης Χαρίτος: Απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη «Μάγισσα» να «κόβεται»

Η Μαρία Ιακώβου για την κόντρα με το «Θηρίο»: «Άρπαξε την ευκαιρία να βγει στην τηλεόραση – Διαβάλλεται το όνομά μου»

Hello November: Υποδεχόμαστε τον νέο μήνα με ανανεωμένο στιλ!