Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για το χειρουργείο που έκανε ο πατέρας της – «Περαστικά στον μπαμπάκα μου»

18:48 - 26/10/2024

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στον αέρα του Mega και μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι!» ευχήθηκε για την ονομαστική τους γιορτή σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες. Η παρουσιάστρια της εκπομπής έκανε και μια αποκάλυψη για τον μπαμπά της, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο για ένα ορθοπεδικό χειρουργείο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για το χειρουργείο του πατέρα της – «Περαστικά στον μπαμπάκα μου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο στον αέρα του Mega και μέσα από την To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για το χειρουργείο του πατέρα της – «Περαστικά στον μπαμπάκα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Sydney Sweeney: Συνδύασε δέρμα και δαντέλα σε βραδινή της έξοδο κι έκλεψε τις εντυπώσεις

Κώστας Χαρδαβέλλας: Γιώργος Λιάνης και Γιάννης Δημαράς αναπολούν τη συνεργασία τους – «Ήμασταν τρία παλιόπαιδα, κάναμε μεγάλες θυσίες»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Λέω ότι είμαι η Ελένη Μενεγάκη του YouTube και με κράζουν, μου λένε “Μενεγάκη δε θα γίνεις ποτέ”»

Πως μπορεί να αποκτηθεί ξανά η εμπιστοσύνη σε μια σχέση

Ματίνα Νικολάου: «Φυσικά και με νοιάζει η άποψη των ανθρώπων που είναι στην τηλεόραση, αλλά εγώ δεν είμαι ο Νίκος»

Μυστικά για να καταναλώνεις πιο υγιεινές τροφές και να αυξήσεις την ενέργειά σου