Ζέτα Θεοδωροπούλου: Συγνώμη εαυτέ μου αν σε πλήγωσα, θα σε βλέπω πλέον να γελάς

13:01 - 26/10/2024

«Έπεσα εφτά φορές κι άλλες οκτώ σηκώθηκα», γράφει η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στα social media. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, με αφορμή το διαζύγιό της από τον σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της, Παναγιώτη Ταχτσίδη, τονίζει στο μακροσκελές μήνυμά της πως πλέον η ψυχική υγεία της είναι πάνω απ’ όλα. «Αυτό ... Περισσότερα To άρθρο Ζέτα Θεοδωροπούλου: Συγνώμη εαυτέ μου αν σε πλήγωσα, θα σε βλέπω πλέον να γελάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θέλτα – Μπαρτσελόνα 2-2: Αυτοκτονία για τους Καταλανούς που «πέταξαν» δυο πόντους στο Βίγκο

Πάρμα – Αταλάντα 1-3: Έπιασε την Ίντερ στην κορυφή της Serie A η ομάδα του Γκασπερίνι

Άρης – Βόλος: Ο Θοδωρής Καρυπίδης διαμαρτυρήθηκε στον Τσαγκαράκη για τις διαιτητικές του αποφάσεις

Κατερίνα Λέχου: Μου «φορτώθηκε» ότι η γυναίκα δεν είναι τόσο δυνατή όσο ένας άντρας

Ελεονώρα Μελέτη: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της – Το βίντεο με το γιορτινό σκηνικό

The Voice: O Χρήστος Μάστορας κάνει push ups με παίκτη και ο Γιώργος Μαζωνάκης μετράει τις κάμψεις