Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε ντυμένος «Κύριος Πατάτας» στη συνέντευξη Τύπου μετά το Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς

10:19 - 26/10/2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν ανέλπιστη ήττα με 133-22 από τους Σικάγο Μπουλς, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχασε τη διάθεσή του και εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ντυμένος “Κύριος Πατάτας”. Η εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως ένας από τους χαρακτήρες της γνωστής ταινίας Toy Story, είχε φυσικά εξήγηση, με τον ίδιο τον “Greek Freak” να τονίζει ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε ντυμένος «Κύριος Πατάτας» στη συνέντευξη Τύπου μετά το Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω ερωτευτεί γυναίκες, περισσότερο απ’ ότι έχω ποθήσει άντρες»

«Συναγερμός» για την κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Εύβοια – Υποχρεωτικό να έχουν αλυσίδες οι οδηγοί στην Αττική

Μύθος ή πραγματικότητα: Τα κρασιά με μεταλλικό καπάκι (Screw Caps) αντί για φελλό είναι κατώτερης ποιότητας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Ο πατέρας μου έχει πιεστεί πάρα πολύ με το ατύχημα αλλά θα γίνει καλά»

Στιβ Μπάνον: Πόζαρε με μπλούζα «Λευτεριά στην Κωνσταντινούπολη» και προκάλεσε οργή στην Τουρκία

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 30 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου