Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς 122-133: Πρώτη ήττα για τα «ελάφια» στο NBA παρά τη φοβερή εμφάνιση του Αντετοκούνμπο

10:10 - 26/10/2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν με 133-22 από τους Σικάγο Μπουλς στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι στη σεζόν στο NBA, καθώς η άμυνά τους δεν ήταν αντίστοιχη με αυτή της πρεμιέρας κόντρα στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, με αποτέλεσμα να πάει… στράφι και η φοβερή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε ... Περισσότερα To άρθρο Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς 122-133: Πρώτη ήττα για τα «ελάφια» στο NBA παρά τη φοβερή εμφάνιση του Αντετοκούνμπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κώστας Μακεδόνας: «Στις “Τρεις Χάριτες” τα γυρίσματα ήταν σαν να είμαστε σε ένα πάρτι»

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω ερωτευτεί γυναίκες, περισσότερο απ’ ότι έχω ποθήσει άντρες»

«Συναγερμός» για την κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Εύβοια – Υποχρεωτικό να έχουν αλυσίδες οι οδηγοί στην Αττική

Μύθος ή πραγματικότητα: Τα κρασιά με μεταλλικό καπάκι (Screw Caps) αντί για φελλό είναι κατώτερης ποιότητας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Ο πατέρας μου έχει πιεστεί πάρα πολύ με το ατύχημα αλλά θα γίνει καλά»

Στιβ Μπάνον: Πόζαρε με μπλούζα «Λευτεριά στην Κωνσταντινούπολη» και προκάλεσε οργή στην Τουρκία