Αμαλιάδα: «Το μωρό μου βρέθηκε μελανιασμένο στα χέρια της» λέει μητέρα για την Ειρήνη

01:01 - 26/10/2024

Νέα μαρτυρία που μπαίνει για πρώτη φορά στο κάδρο στην υπόθεση της Αμαλιάδας, κάνει λόγο για 5ο παιδί που παραλίγο να πεθάνει υπό την επίβλεψη της 24χρονης Ειρήνης.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Το παιδί μου βρέθηκε μελανιασμένο στα χέρια της Ειρήνης» - Τι λέει μητέρα βρέφους που σώθηκε την τελευταία στιγμή

Συγκλονίζει η νέα αποκάλυψη που θέλει την Ειρήνη Μουρτζούκου να ήταν παρούσα όταν παραλίγο να φύγει από τη ζωή ένα βρέφος μόλις λίγων μηνών στην Πάτρα. Σε αντίθεση με τα τρία μωρά στην Κάτω Αχαΐα και στην Αμαλιάδα, το μικρό παιδί κατάφερε και κρατήθηκε στη ζωή. Την αποκάλυψη έκανε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως ... Περισσότερα To άρθρο «Το παιδί μου βρέθηκε μελανιασμένο στα χέρια της Ειρήνης» - Τι λέει μητέρα βρέφους που σώθηκε την τελευταία στιγμή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

«Δώρο» Χριστουγέννων και νέα επιδόματα

Ύπνος: Τρία είδη διαλογισμού για να τον βελτιώσετε

Τι αποκαλύπτουν οι δύο γιάφκες

Μπορεί να αμυνθεί η Ευρώπη χωρίς το ΝΑΤΟ; – Τα σενάρια σε βιομηχανία και δαπάνες από την εκλογή Τραμπ

«Αν θέλετε, γράψτε ότι τα όνειρα δεν τελειώνουν» Ο 80χρονος μαθητής Βασίλης Παναγιωταρόπολος συγκινεί τον Guardian

Οι αληθινοί gladiators: Έτσι τελείωσε ο πρώτος αγώνας μονομάχων στο Κολοσσαίο το 80 μ.Χ.