Φλορίντα Πετρουτσέλι για τον θάνατο του πατέρα της: "Την απώλεια του δεν την έχω δουλέψει καθόλου - Σήκωσα απλά έναν πολύ μεγάλο τοίχο"

22:01 - 25/10/2024

«Κόβω μαχαίρι οτιδήποτε με στενοχωρεί, κάνω σαν να μην έχει συμβεί ποτέ», αποκάλυψε η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φλορίντα Πετρουτσέλι για τον θάνατο του πατέρα της: «Δεν το συζητούσα ποτέ, σήκωσα ένα τοίχος για να μην επηρεάζομαι»

Μια σπάνια αναφορά στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν ακόμη πολύ To άρθρο Φλορίντα Πετρουτσέλι για τον θάνατο του πατέρα της: «Δεν το συζητούσα ποτέ, σήκωσα ένα τοίχος για να μην επηρεάζομαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Λίβερπουλ - Νιούκαστλ: Ο Νταν Μπερν είχε σκοράρει στο Γουέμπλεϊ και πριν 12 χρόνια - Για τα playoffs ανόδου της League 1

Ξέσπασε ο Νίκος Πλακιάς για τα Τέμπη: Ο ανασχηματισμός έπρεπε να γίνει όταν στο Μεταφορών ήταν ο Καραμανλής - Ποιος υπογράφει για να λειτουργούν σήμερα τα τρένα; (Βίντεο)

Οι ευχές της Σίας Κοσιώνη στον Κώστα Μπακογιάννη για τα γενέθλιά του: 'Χρόνια πολλά μοναδικέ μου'

Καιρός, Καλλιάνος: Η αλλαγή φέρνει και… χιόνια - Τι προβλέπεται για την Αττική, ποια θα είναι η πιο κρύα ημέρα

Ανδρέας Γεωργίου: Έγκυος η σύζυγός του, Σιμώνη Χριστοδούλου - "Μια καινούργια καρδούλα χτυπάει στην οικογένεια", έγραψε σε ανάρτησή του (Εικόνες)

Τζένιφερ Άνιστον: Η θέα της από το γυάλινο μπαλκόνι του σπιτιού της, αξίας 21 εκατομμυρίων δολαρίων - Το αρχιτεκτονικό διαμάντι των 8.500 τετραγωνικών μέτρων (Εικόνες Βίντεο)