Αλμέιδα: «Θα θυμάμαι όλη μου τη ζωή το 2-2 με τον Πανσερραϊκό»
20:56 - 25/10/2024
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό και αναφέρθηκε τόσο στο 4-4-2 που δοκίμασε κόντρα στον ΠΑΟΚ όσο και στο προηγούμενο
ματς με τα Λιοντάρια.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλμέιδα: Θα θυμάμαι όλη μου τη ζωή το 2-2 με τον Πανσερραϊκό
Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜατίας Αλμέιδα: «Θα θυμάμαι σε όλη τη ζωή μου το προηγούμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό»
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στην 9η αγωνιστική της Super League και ο Ματίας Αλμέιδα θυμήθηκε το περσινό ματς των δύο ομάδων, που στοίχισε στο τέλος στην ομάδα του. Μιλώντας για το επικείμενο ματς των δύο ομάδων, ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την περσινή απώλεια βαθμών της ΑΕΚ με το ... Περισσότερα
To άρθρο Ματίας Αλμέιδα: «Θα θυμάμαι σε όλη τη ζωή μου το προηγούμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑλμέιδα: «Θα θυμάμαι όλη μου τη ζωή το 2-2 με τον Πανσερραϊκό»
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αναφέρθηκε στην περσινή τραυματική εμπειρία, αλλά και για όσα του άρεσαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Διαβάστε το στο in.gr