Αλμέιδα: «Θα θυμάμαι όλη μου τη ζωή το 2-2 με τον Πανσερραϊκό»

20:56 - 25/10/2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό και αναφέρθηκε τόσο στο 4-4-2 που δοκίμασε κόντρα στον ΠΑΟΚ όσο και στο προηγούμενο ματς με τα Λιοντάρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλμέιδα: Θα θυμάμαι όλη μου τη ζωή το 2-2 με τον Πανσερραϊκό

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ματίας Αλμέιδα: «Θα θυμάμαι σε όλη τη ζωή μου το προηγούμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό»

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στην 9η αγωνιστική της Super League και ο Ματίας Αλμέιδα θυμήθηκε το περσινό ματς των δύο ομάδων, που στοίχισε στο τέλος στην ομάδα του. Μιλώντας για το επικείμενο ματς των δύο ομάδων, ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την περσινή απώλεια βαθμών της ΑΕΚ με το ... Περισσότερα To άρθρο Ματίας Αλμέιδα: «Θα θυμάμαι σε όλη τη ζωή μου το προηγούμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλμέιδα: «Θα θυμάμαι όλη μου τη ζωή το 2-2 με τον Πανσερραϊκό»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αναφέρθηκε στην περσινή τραυματική εμπειρία, αλλά και για όσα του άρεσαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Σουλεϊμάνοφ στους φίλους του Αρη: «Σας περιμένουμε όλους αύριο στο γήπεδο» (vid)

Ξέχνα τα 10.000 βήματα - Οι ειδικοί απαντούν πόσο πρέπει να περπατάς καθημερινά

ΑΕΚ Λάρνακας: Το μοναδικό ερωτηματικό που δεν επηρεάζει το πλάνο του Μπεργκ

Άρης: Λανσάρει το δικό του premium κρασί με όνομα «Το νέκταρ του θεού»

Όλοι σφυρίζουν αδιάφορα για την παρωδία με τα «παράθυρα»

Εθνική: Πήγε σε ξενοδοχείο μετά την εκκένωση