Συγκλονίζει η Μαρία Μπακοδήμου μετά τη νοσηλεία της: «Υπέφερα, η αγωνία μου ήταν να μην φύγω»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου στο Στούντιο 4: «Ένιωθα ότι χάνομαι και η αγωνία μου ήταν να μη φύγω» – Συγκινημένη η παρουσιάστρια
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια, συγκινημένη, μίλησε για την πρόσφατη και πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια, συγκινημένη, μίλησε για την πρόσφατη και πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. «Σωματικά δεν έχω συνέλθει ακόμα. Το αλλεργικό σοκ είναι κάτι που κάνει τον οργανισμό να καταρρεύσει και φυσικά κινδυνεύεις σοβαρά. Ψυχολογικά όμως με έχει ρίξει, αλλά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου στο Στούντιο 4: «Ένιωθα ότι χάνομαι και η αγωνία μου ήταν να μη φύγω» – Συγκινημένη η παρουσιάστρια
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια, συγκινημένη, μίλησε για την πρόσφατη και […]
The post Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου στο Στούντιο 4: «Ένιωθα ότι χάνομαι και η αγωνία μου ήταν να μη φύγω» – Συγκινημένη η παρουσιάστρια appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr