Συναγερμός από την Παγκόσμια Τράπεζα: Την επόμενη δεκαετία 800 εκατ. νέοι θα μείνουν άνεργοι

17:55 - 25/10/2024

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η Παγκόσμια Τράπεζα προειδοποιώντας ότι η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει να αφήσει άνεργους 800 εκατομμύρια νέους την επόμενη δεκαετία, μια δυναμική που μπορεί να αποσταθεροποιήσει τις κοινωνίες και να τους κρατήσει καθηλωμένους στη φτώχεια. Σύμφωνα με το Bloomberg, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ajay Banga, οι χώρες κινούνται προς ... Περισσότερα To άρθρο Συναγερμός από την Παγκόσμια Τράπεζα: Την επόμενη δεκαετία 800 εκατ. νέοι θα μείνουν άνεργοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συναγερμός από την Παγκόσμια Τράπεζα: Την επόμενη δεκαετία 800 εκατ. νέοι θα μείνουν άνεργοι

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η Παγκόσμια Τράπεζα προειδοποιώντας ότι η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει να αφήσει άνεργους 800 εκατομμύρια νέους την επόμενη δεκαετία, μια δυναμική που μπορεί να αποσταθεροποιήσει τις κοινωνίες και να τους κρατήσει καθηλωμένους στη φτώχεια.Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η Παγκόσμια Τράπεζα προειδοποιώντας ότι η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει να αφήσει άνεργους 800 εκατομμύρια νέους την επόμενη δεκαετία, μια δυναμική που μπορεί να αποσταθεροποιήσει τις κοινωνίες και να τους κρατήσει καθηλωμένους στη φτώχεια.Σύμφωνα με το Bloomberg, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ajay Banga, οι χώρες κινούνται προς τη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στέφανος Κασσελάκης: Ας αποφασίσουν μόνοι τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν θα έρθουν στο κόμμα μου – Live η συνέντευξη στον ΣΚΑΙ

Στέφανος Κασσελάκης: Live η συνέντευξη στον ΣΚΑΙ

«Ήρθε κάποιος να μου κλείσει το σπίτι», ραγίζει καρδιές η μητέρα των αδελφών που ξεψύχησαν σε τροχαίο στο Αγρίνιο

Συγχαρητήρια από Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε Σωκράτη Φάμελλο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Νεκρός ένας 68χρονος μετά από φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα Λήμνου

«Εγώ θα αυτοκτονούσα αν το παιδί μου αφαιρούσε μια ζωή», λέει ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους