Ειρήνη Μουρτζούκου: Υπάρχει εύρημα που αποδεικνύει πως είμαι αθώα – Βγαίνουν με κουκούλα και μου φορτώνουν θανάτους
17:19 - 25/10/2024
Αθώα δηλώνει η Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα η οποία είναι πρωταγωνίστρια στο θρίλερ με τα πέντε νεκρά βρέφη Η Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα αποκάλυψε πως υπήρχε εύρημα πως αποδεικνύει πως είναι αθώα γενικά για τα νεκρά βρέφη ενώ ξεκαθάρισε πως είναι ψέμματα πως πήγαν νεκρό τον Παναγιωτάκη στο νοσοκομείο.. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά ... Περισσότερα
To άρθρο Ειρήνη Μουρτζούκου: Υπάρχει εύρημα που αποδεικνύει πως είμαι αθώα – Βγαίνουν με κουκούλα και μου φορτώνουν θανάτους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ειρήνη Μουρτζούκου: Υπάρχει εύρημα που αποδεικνύει πως είμαι αθώα – Βγαίνουν με κουκούλα και μου φορτώνουν θανάτους βρεφών
Η 24χρονη μίλησε για τους θανάτους βρεφών στην Αμαλιάδα, τονίζοντας ότι υπάρχει στοιχείο που την αθωώνει για τον μικρό Παναγιωτάκη - Ζήτησε να μάθει τι συνέβη με τα παιδιά της.
Διαβάστε το στο in.grΕιρήνη Μουρτζούκου: Υπάρχει εύρημα που αποδεικνύει πως είμαι αθώα – Βγαίνουν με κουκούλα και μου φορτώνουν θανάτους
Αθώα δηλώνει η Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα η οποία είναι πρωταγωνίστρια στο θρίλερ με τα πέντε νεκρά βρέφη σε Αχαΐα και Ηλεία.
Αθώα δηλώνει η Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα η οποία είναι πρωταγωνίστρια στο θρίλερ με τα πέντε νεκρά βρέφη σε Αχαΐα και Ηλεία. Η Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα αποκάλυψε πως υπήρχε εύρημα πως αποδεικνύει πως είναι αθώα γενικά για τα νεκρά βρέφη ενώ ξεκαθάρισε πως είναι ψέμματα πως πήγαν νεκρό τον Παναγιωτάκη στο νοσοκομείο.. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕιρήνη Μουρτζούκου στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Βγαίνουν όλοι με κουκούλα και μου φορτώνουν θανάτους»
Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε αποκλειστικά η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου για το θρίλερ
To άρθρο Ειρήνη Μουρτζούκου στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Βγαίνουν όλοι με κουκούλα και μου φορτώνουν θανάτους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr