Κόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια»

14:53 - 25/10/2024

Στην εκπομπή “Breakfast@star” και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε η Κόνι Μεταξά, η οποία απάντησε και για το ενδεχόμενο να τη […] The post Κόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόνι Μεταξά: Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια

Η τραγουδίστρια μίλησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί, αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια»

Στην εκπομπή “Breakfast@star” και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε η Κόνι Μεταξά.Στην εκπομπή “Breakfast@star” και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε η Κόνι Μεταξά.Μάλιστα, η ίδια απάντησε και για το ενδεχόμενο να τη δούμε στη Eurovision με τον Τάσο Ξιαρχό. «Τώρα που γύρισα θα μιλήσω με τον Τάσο για τη Eurovision. Είναι στα πλάνα μας να κάνουμε κάτι και γι’ αυτό γύρισα τώρα. Δεν έχω ακούσει το δεύτερο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια» – Η απάντηση για την Eurovision

Η Κόνι Μεταξά επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Πάνο To άρθρο Κόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια» – Η απάντηση για την Eurovision δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»