Κόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια»
14:53 - 25/10/2024
Στην εκπομπή “Breakfast@star” και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε η Κόνι Μεταξά, η οποία απάντησε και για το ενδεχόμενο να τη […]
The post Κόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόνι Μεταξά: Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια
Η τραγουδίστρια μίλησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί, αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια»
Στην εκπομπή “Breakfast@star” και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε η Κόνι Μεταξά.Στην εκπομπή “Breakfast@star” και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε η Κόνι Μεταξά.Μάλιστα, η ίδια απάντησε και για το ενδεχόμενο να τη δούμε στη Eurovision με τον Τάσο Ξιαρχό. «Τώρα που γύρισα θα μιλήσω με τον Τάσο για τη Eurovision. Είναι στα πλάνα μας να κάνουμε κάτι και γι’ αυτό γύρισα τώρα. Δεν έχω ακούσει το δεύτερο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια» – Η απάντηση για την Eurovision
Η Κόνι Μεταξά επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Πάνο
To άρθρο Κόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια» – Η απάντηση για την Eurovision δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr