Η απάντηση του Κόκλα για το #Μetoo: «Θα συνεργαζόμουν ξανά με κάποιον που είχε κατηγορηθεί και αθωώθηκε» [βίντεο]
14:51 - 25/10/2024
Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε την Παρασκευή 25/10 ο Κώστας Κόκλας και φέτος θα συμμετέχει στην κινηματογραφική επιστροφή της σειράς «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;». «Έχω κάνει δραματικούς ρόλους στην καριέρα μου. Ο ρόλος του Μάκη στο «Τι Ψυχή» θα είναι κόντρα σε μένα αλλά κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Είπα κατευθείαν το ναι στον Αλέξανδρο […]
Το άρθρο Η απάντηση του Κόκλα για το #Μetoo: «Θα συνεργαζόμουν ξανά με κάποιον που είχε κατηγορηθεί και αθωώθηκε» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Κόκλας: Θα συνεργαζόμουν ξανά με κάποιον που είχε κατηγορηθεί και αθωώθηκε
Να στήνουμε τείχη σε κακοποιητικές συμπεριφορές, πρόσθεσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚώστας Κόκλας: «Θα συνεργαζόμουν με κάποιον που είχε κατηγορηθεί και αθωώθηκε»
Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την καριέρα του, το MeTοο και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο μέλλον με κάποιον που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και στη συνέχεια αθωώθηκε. «Έχω κάνει δραματικούς ρόλους στην καριέρα μου. Ο ρόλος του Μάκη στο ”Τι Ψυχή” θα είναι κόντρα σε μένα αλλά κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Είπα κατευθείαν το ναι στον Αλέξανδρο (σ.σ Ρήγα), γιατί ανυπομονούσα να ξανασυνεργαστούμε. Περάσαμε υπέροχα δύο χρόνια στην ”Τούρτα” στην ΕΡΤ», είπε αρχικά ο ηθοποιός. Στη συνέχεια, ανέφερε για τον ρόλο του στην ταινία «Safe Sex», όπου υποδύθηκε έναν γκέι άντρα: «Στο ”Safe Sex” έκανα τον γκέι, ήμα
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr