Η απάντηση του Κόκλα για το #Μetoo: «Θα συνεργαζόμουν ξανά με κάποιον που είχε κατηγορηθεί και αθωώθηκε» [βίντεο]

14:51 - 25/10/2024

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε την Παρασκευή 25/10 ο Κώστας Κόκλας και φέτος θα συμμετέχει στην κινηματογραφική επιστροφή της σειράς «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;». «Έχω κάνει δραματικούς ρόλους στην καριέρα μου. Ο ρόλος του Μάκη στο «Τι Ψυχή» θα είναι κόντρα σε μένα αλλά κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Είπα κατευθείαν το ναι στον Αλέξανδρο […] Το άρθρο Η απάντηση του Κόκλα για το #Μetoo: «Θα συνεργαζόμουν ξανά με κάποιον που είχε κατηγορηθεί και αθωώθηκε» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Κόκλας: Θα συνεργαζόμουν ξανά με κάποιον που είχε κατηγορηθεί και αθωώθηκε

Να στήνουμε τείχη σε κακοποιητικές συμπεριφορές, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κώστας Κόκλας: «Θα συνεργαζόμουν με κάποιον που είχε κατηγορηθεί και αθωώθηκε»

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την καριέρα του, το MeTοο και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο μέλλον με κάποιον που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και στη συνέχεια αθωώθηκε. «Έχω κάνει δραματικούς ρόλους στην καριέρα μου. Ο ρόλος του Μάκη στο ”Τι Ψυχή” θα είναι κόντρα σε μένα αλλά κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Είπα κατευθείαν το ναι στον Αλέξανδρο (σ.σ Ρήγα), γιατί ανυπομονούσα να ξανασυνεργαστούμε. Περάσαμε υπέροχα δύο χρόνια στην ”Τούρτα” στην ΕΡΤ», είπε αρχικά ο ηθοποιός. Στη συνέχεια, ανέφερε για τον ρόλο του στην ταινία «Safe Sex», όπου υποδύθηκε έναν γκέι άντρα: «Στο ”Safe Sex” έκανα τον γκέι, ήμα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Κρήτη: Το βραχιολάκι που εξόργισε τον Αρναουτάκη – Επεισόδιο μεταξύ του περιφερειάρχη και εκπροσώπων της Γερμανικής Πρεσβείας

ΣΥΡΙΖΑ: Ενα βήμα πριν από τη διάλυση «σφάζονται» για τους συνέδρους – «Πόλεμος» μέχρις εσχάτων Κασσελάκη με «87»

Ελλάδα-Αγγλία: Ντελίριο για ένα εισιτήριο – Εχουν μείνει ελάχιστα – Πως θα τα πάρετε

Διαρκής αγώνας κατά της τρομοκρατίας

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 2 Νοεμβρίου

Τα ζώδια τo Σάββατο 02 Νοεμβρίου