Τα πήρε η Μαρία Σολωμού με την τιμή της ομελέτας σε μαγαζί στο Κολωνάκι: «Η κοπέλα δεν είχε ντροπή»

14:48 - 25/10/2024

Ξέσπασε η Μαρία Σολωμού μέσω του λογαριασμού της στο Instagram για την τιμή που είχε η ομελέτα που είχε παραγγείλει από μαγαζί στο κολωνάκι. Στο βίντεο που ανάρτησε η ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Πάω να πάρω την ομελέτα μου στο Κολωνάκι που έχει ένα πάρα πολύ γνωστό μαγαζί για brunch. Η ομελέτα μου είχε 18,90. Εννοείται ότι μου τη χτύπησαν και εγώ είπα “ευχαριστώ δεν θέλω”, αλλά όχι τόσο ευγενικά. Η κοπέλα δεν είχε ντροπή, δεν κοκκίνισε την ώρα που μου είπε 18,90 ευρώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Σολωμού: Έξαλλη με την τιμή μιας ομελέτας σε μαγαζί στο Κολωνάκι - «Μου ζήτησαν 18.90 ευρώ»

Η ηθοποιός ακύρωσε την παραγγελία και αποχώρησε εκνευρισμένη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ξέσπασε η Μαρία Σολωμού με την τιμή της ομελέτας σε μαγαζί στο Κολωνάκι – «Είπα δεν την θέλω»

Η Μαρία Σολωμού, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της, την Πέμπτη 24/10 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τι της συνέβη και γιατί έδειχνε συγχυσμένη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιό ξέσπασε κατά ενός καταστήματος στο Κολωνάκι όπου βρέθηκε για brunch. Στο βίντεο που ανήρτησε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Έξαλλη η Μαρία Σολωμου με την τιμή της ομελέτας σε μαγαζί στο Κολωνάκι – «Είπα ότι δεν την θέλω, η κοπέλα δεν είχε ντροπή»

Ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Μαρία Σολωμού την Πέμπτη To άρθρο Έξαλλη η Μαρία Σολωμου με την τιμή της ομελέτας σε μαγαζί στο Κολωνάκι – «Είπα ότι δεν την θέλω, η κοπέλα δεν είχε ντροπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αεροσκάφος της DHL έπεσε κοντά στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Λιθουανίας

Έφυγε από τη ζωή η αδερφή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλιάτσικα – Ήταν μόλις 32 ετών

Κίνηση τώρα: «Κόκκινος» από νωρίς ο Κηφισός – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς μετά από τροχαίο με φορτηγό

Φωτιά και έκρηξη από βραχυκύκλωμα σε καφετέρια στο Παγκράτι – Τραυματίστηκαν 6 άτομα

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/11/2024

Η έμπνευση Μεντιλίμπαρ που διέλυσε την ΑΕΚ – Τεράστια λάθη ο Αλμέιδα