Γεωργιάδης: Προχωρώ σε νομικές ενέργειες για να τιμωρηθούν οι «κουκουλοφόροι» μάρτυρες της Novartis και να αποκαλυφθούν οι εντολείς τους

10:18 - 25/10/2024

«Είναι αδύνατο να πιστέψω ότι δύο τέτοια ανθρωπάκια ξαφνικά ξύπνησαν και είπαν αυτά τα τερατώδη ψεύδη. Είναι προφανές πως κάποιοι τους έβαλαν» είπε ο υπουργός Υγείας στη Βουλή

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης: Προχωρώ σε νομικές ενέργειες για να τιμωρηθούν οι «κουκουλοφόροι» μάρτυρες της Novartis και να αποκαλυφθεί ποιος τους έβαλε

Στη χθεσινή εξέλιξη από την Οικονομική Εισαγγελία για την άρση του καθεστώτος προστασίας των δύο βασικών μαρτύρων της υπόθεσης Novartis αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρώτη του κοινοβουλευτική παρέμβαση μετά την απόφαση αυτή. Ο κ. Γεωργιάδης που ανέφερε ότι ήρθη το καθεστώς προστασίας «των δύο συκοφαντών της σκευωρίας Novartis», σχολίασε για την όλη εξέλιξη: «Ξέρουμε ότι είναι ο κ. Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης και κ. Μαρία Μαραγγέλη. Είχαν έρθει εδώ στη Βουλή των Ελλήνων και είχαν ορκιστεί στο Ευαγγέλιο ότι δεν είναι αυτοί οι μάρτυρες και ότι δεν γνωρίζουν τίποτα εναντίον μου ούτε των υπολοίπων εννέα. Για τέτοιους ψεύτες μιλάμε. Θέλω να δηλώσω ενώπιον της Βουλής ότι θα πρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ιωάννης Απέργης: Επέμενα πολύ για να κατακτήσω τη σύζυγό μου και τα κατάφερα

Νέα πρόταση του Μασκ – Αμφισβητεί το F-35 και λέει ότι τα μαχητικά θα αντικατασταθούν από drone

Taste Atlas: Τέσσερις ελληνικές συνταγές με αυγά στις κορυφαίες του κόσμου

Serie A: Ο Ντέιβις «έσωσε την παρτίδα» για την Ουντινέζε, 1-1 με την Έμπολι στο «Κάρλο Καστελάνι» - Δείτε τα γκολ

Φωτεινή Πετρογιάννη για τον νεογέννητο γιο της: Σε περιμέναμε να φωτίσεις τη ζωή μας και επιτέλους ήρθες

Σε 11.000 απολύσεις θα προχωρήσει η γερμανική χαλυβουργία Thyssenkrupp Steel