Μαίρη Συνατσάκη: «Αυτή δεν είναι μια ερώτηση που λατρεύω – Δεν είμαστε τόσο συνδεδεμένοι με τη θρησκεία»

09:55 - 25/10/2024

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες και έδειξε να ενοχλείται από μια ερώτηση που της έγινε, σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. Η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Πέμπτης (24-10-2024) έδωσε το παρών στο πάρτι που διοργάνωσε για το Raw House, με αφορμή τον έναν χρόνο που έκλεισε το ... Περισσότερα To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: «Αυτή δεν είναι μια ερώτηση που λατρεύω – Δεν είμαστε τόσο συνδεδεμένοι με τη θρησκεία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενοχλημένη η Μαίρη Συνατσάκη: «Αυτή δεν είναι μια ερώτηση που λατρεύω»

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε το βράδυ της Πέμπτης (24/10) η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή YouTuber ρωτήθηκε για […] The post Ενοχλημένη η Μαίρη Συνατσάκη: «Αυτή δεν είναι μια ερώτηση που λατρεύω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαίρη Συνατσάκη: «Αυτή δεν είναι μία ερώτηση που λατρεύω» – Η ενόχληση on camera για το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού

Η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Πέμπτης 24/10 έδωσε το παρών στο πάρτι που διοργάνωσε για To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: «Αυτή δεν είναι μία ερώτηση που λατρεύω» – Η ενόχληση on camera για το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»

«Σπαρτιάτες»: Από διακοπή σε διακοπή η δίκη για εξαπάτηση των εκλογών – Άρρωστος ο Στίγκας