Θεσσαλονίκη: Πατσάς πλέον και σε σουβλάκι ή σε σάντουιτς με χούμους, στον δρόμο για μια θέση στον κατάλογο της UNESCO
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Πατσάς πλέον και σε σουβλάκι ή σε σάντουιτς με χούμους - Στον δρόμο για μια θέση στον κατάλογο της UNESCO
Το σουβλάκι πατσά είναι ιδέα της καταξιωμένης σεφ Şemsa Denizsel κι είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν όλοι όσοι έδωσαν το «παρών» στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση σε ένα από τα μακροβιότερα πατσατζίδικα της Θεσσαλονίκης
Διαβάστε το στο ProtoThema.gr