Νικηφόρος: «Κοινωνικός ήμουν αλλά στο κομμάτι των κατακτήσεων ήταν δύσκολα τα πράγματα»

09:10 - 25/10/2024

Ο Νικηφόρος έκανε μια αναδρομή στη ζωή του, από τα παιδικά χρόνια στο σήμερα. Θυμήθηκε την εποχή που ζούσε στην επαρχία. Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha, έδωσε ο Νικηφόρος, με αφορμή τις live εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε ο ρεπόρτερ Δημήτρης Σιδηρόπουλος, συζητώντας μαζί του για ... Περισσότερα To άρθρο Νικηφόρος: «Κοινωνικός ήμουν αλλά στο κομμάτι των κατακτήσεων ήταν δύσκολα τα πράγματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συγκλονίζει ο Χεσούς Νάβας: «Υπάρχουν μέρες που δεν έχω καταφέρει να περπατήσω, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου»

Πάρος: Στον εισαγγελέα Σύρου για να απολογηθούν οι ανήλικοι που μαχαίρωσαν τον 23χρονο

Χριστούγεννα 2024: Tα πιο δημοφιλή έθιμα που αναβιώνουν στην Ελλάδα

Ο Κώστας Κόκλας για δύο ρόλους που έκαναν «πάταγο» και είχαν γραφτεί αρχικά για εκείνον

Το Μαγδεμβούργο θρηνεί για τον θάνατο του 9χρονου Αντρέ και των τεσσάρων γυναικών από την επίθεση του Σαουδάραβα γιατρού

Λάκης Λαζόπουλος: Τιμωρήθηκα από το σύστημα, όταν κάτι με φοβίζει πολύ αντιδρώ ανάποδα