Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα και τα αρνητικά σχόλια ορισμένων – «Θέλει γερό στομάχι»
09:01 - 25/10/2024
Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τον Μπρούνο Τσερέλα και τις αντιδράσεις ορισμένων για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη σχέση της. Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα παραμένουν μαζί, με τις δημόσιες εμφανίσεις τους και τις εικόνες που ανεβάζουν στα social media να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως. Η ηθοποιός ανέφερε ότι προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση και σε ... Περισσότερα
To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα και τα αρνητικά σχόλια ορισμένων – «Θέλει γερό στομάχι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αθηνά Οικονομάκου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα – "Θέλει γερό στομάχι όλο αυτό και το έχω"
«Υπήρχα πάντα στο επίκεντρο και επαγγελματικά και προσωπικά. Κάποιες φορές είσαι περισσότερο και άλλες λιγότερο», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η ηθοποιός για τη νέα της σχέση
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑθηνά Οικονομάκου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη σχέση της με τον Bruno Cerella – «Έχω γερό στομάχι»
Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη σε γενέθλια το βράδυ της Πέμπτης (24/10) στο κέντρο της Αθήνας και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η γνωστή ηθοποιός, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για τη σχέση της με τον Bruno Cerella, αλλά και το πώς τα διαχειρίζεται σε σχέση με τα παιδιά […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑθηνά Οικονομάκου: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα – «Θέλει γερό στομάχι όλο αυτό και το έχω»
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Αθηνά Οικονομάκου το βράδυ της Πέμπτης 25/10. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ
To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα – «Θέλει γερό στομάχι όλο αυτό και το έχω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr