Κατερίνα Τσάβαλου: «Την ώρα που μιλούσαμε, με έψαχνε στο ίντερνετ και έβλεπε κιλά μου»

08:28 - 25/10/2024

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για τα όσα έζησε σε παιδικό πάρτι, κατά τη διάρκεια συζήτησης με μια άλλη μητέρα. Τα κιλά της ηθοποιού φάνηκε να απασχολούν τη συνομιλήτριά της. Την Κατερίνα Τσάβαλου υποδέχθηκε η Αθηναΐς Νέγκα στο «Καλύτερα Αργά» της Πέμπτη 24 Οκτωβρίου του 2024. Οι δύο γυναίκες έκαναν μία ζεστή και γεμάτη κουβέντα γύρω ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Τσάβαλου: «Την ώρα που μιλούσαμε, με έψαχνε στο ίντερνετ και έβλεπε κιλά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Τσάβαλου: «Συζητούσαμε και ταυτόχρονα έψαχνε στο κινητό τα κιλά μου»

Την Κατερίνα Τσάβαλου υποδέχθηκε η Αθηναΐς Νέγκα στο «Καλύτερα Αργά».Την Κατερίνα Τσάβαλου υποδέχθηκε η Αθηναΐς Νέγκα στο «Καλύτερα Αργά».Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, οι δύο γυναίκες έκαναν μία ζεστή και γεμάτη κουβέντα γύρω από τη μητρότητα, το διαζύγιο και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γονείς σε μία τέτοια ιδιαίτερη κατάσταση. «Η δημοσιότητα πιο πολύ με φρικάρει σε σχέση με άλλες μαμάδες. Μου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Τσάβαλου: «Συζητούσαμε και ταυτόχρονα έψαχνε στο κινητό τα κιλά μου»

Την Κατερίνα Τσάβαλου υποδέχθηκε η Αθηναΐς Νέγκα στο «Καλύτερα Αργά» της Πέμπτη (24/10). Οι δύο γυναίκες έκαναν μία ζεστή και […] The post Κατερίνα Τσάβαλου: «Συζητούσαμε και ταυτόχρονα έψαχνε στο κινητό τα κιλά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σπύρος Δημητρίου: «Έπαθα μεγάλη ζημιά από το τροχαίο» λέει ο δικηγόρος που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Ζιζέλ Πελικό έτοιμη να αντιμετωπίσει τους 51 βιαστές της και στο Εφετείο – «Δεν φοβάται μία δεύτερη δίκη»

Ταιριάξτε γευστικά το κρασί με το φαγητό για τα Χριστούγεννα (και όχι μόνο)

Σε δημόσια διαβούλευση το πρόγραμμα «ΔΙΑΤΗΡΩ Ιδιωτικού Τομέα»

ΟΔΔΗΧ: Για 8 δισ. ευρώ θα βγει στις αγορές ομολόγων το 2025 το ελληνικό Δημόσιο

Μαρίλια Μητρούση για το τροχαίο του πατέρα της Μιχάλη Μητρούση: Ήταν σοκαριστικό