Γιώργος Θεοφάνους: «Μπορεί η Νατάσα Θεοδωρίδου να το αντιμετώπισε έτσι γι’ αυτό έκοψε το τραγούδι από το πρόγραμμά της»

21:27 - 24/10/2024

Ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρεθεί ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA Κύπρου, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 18.45. Με αφορμή τη συμπλήρωση των τριανταπέντε του χρόνων στο ελληνικό […] The post Γιώργος Θεοφάνους: «Μπορεί η Νατάσα Θεοδωρίδου να το αντιμετώπισε έτσι γι’ αυτό έκοψε το τραγούδι από το πρόγραμμά της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Θεοφάνους: Η απάντηση για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το «Φεγγάρι μου» - Το τραγούδι είναι του δημιουργού, είπε

Η τραγουδίστρια απέσυρε από το πρόγραμμά της το τραγούδι «Φεγγάρι μου»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Θεοφάνους: Η απάντηση στη Νατάσα Θεοδωρίδου για το "Φεγγάρι μου" - "Το τραγούδι είναι του δημιουργού"

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απέσυρε από το πρόγραμμά της το τραγούδι «Φεγγάρι μου» που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους, σαν αντίδραση που ο συνθέτης συμφώνησε να μπει σε διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά, με άλλο στίχο - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Θεοφάνους: Απάντησε στη Νατάσα Θεοδωρίδου για το «Φεγγάρι μου» – «Το τραγούδι ανήκει στον δημιουργό»

Ο Γιώργος Θεοφάνους θέλησε να δώσει απάντηση στην Νατάσα Θεοδωρίδου, που αποφάσισε να αποσύρει το τραγούδι «Φεγγάρι μου» από το πρόγραμμά της. Ο Γιώργος Θεοφάνους σχολίασε την απόφαση της Νατάσας Θεοδωρίδου να αποσύρει από το πρόγραμμά της το τραγούδι «Φεγγάρι μου», μετά τη διαφημιστική χρήση του κομματιού με αλλαγές από γνωστή αλυσίδα, όπου συμμετείχε ο ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Απάντησε στη Νατάσα Θεοδωρίδου για το «Φεγγάρι μου» – «Το τραγούδι ανήκει στον δημιουργό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Θεοφάνους: Η σκληρή απάντηση για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το «Φεγγάρι» – «Το τραγούδι είναι του δημιουργού»

Ο Τάσος Τρύφωνος αυτή την Κυριακή υποδέχεται στην εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου τον Γιώργο Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, μιλά για την απώλεια της μητέρας του, ενώ αναφέρεται και στην απόφαση της Νατάσας Θεοδωρίδου να σταματήσει να λέει το τραγούδι «Φεγγάρι μου» στο πρόγραμμά της, μετά τη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας που […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Θεοφάνους: Η αιχμηρή απάντηση για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το «Φεγγάρι» – «Το τραγούδι είναι του δημιουργού»

Τον Γιώργο Θεοφάνους θα υποδεχτεί ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Η αιχμηρή απάντηση για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το «Φεγγάρι» – «Το τραγούδι είναι του δημιουργού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε