Μεξικό: Τρεις αστυνομικοί τραυματίες από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου

21:25 - 24/10/2024

Μεξικό: Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν εξερράγη ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο μπροστά από ένα κτίριο της υπηρεσίας δημόσιας ασφαλείας στο κεντρικό Μεξικό, ανέφεραν οι τοπικές αρχές. Αυτού του είδους οι επιθέσεις δεν είναι συνηθισμένες στην Πολιτεία Γκουαναχουάτο, μια από τις βιαιότερες περιοχές του Μεξικού. Μία γυναίκα αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ […] Το άρθρο Μεξικό: Τρεις αστυνομικοί τραυματίες από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ένας άνδρας ακρωτηριάστηκε από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Δαμασκό

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε στα περίχωρα της Δαμασκού, πρωτεύουσας της Συρίας. Ένας άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά εξαιτίας της έκρηξης παγιδευμένου αυτοκινήτου στα περίχωρα της Δαμασκού, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας νωρίτερα την Πέμπτη (24.10.2024). Ένας άνδρας ακρωτηριάστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, σύμφωνα με την ίδια πηγή. To άρθρο Ένας άνδρας ακρωτηριάστηκε από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Δαμασκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο Μεξικό

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν εξερράγη ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο μπροστά από ένα κτίριο της υπηρεσίας δημόσιας ασφαλείας στο κεντρικό Μεξικό, ανέφεραν οι τοπικές αρχές. Αυτού του είδους οι επιθέσεις δεν είναι συνηθισμένες στην Πολιτεία Γκουαναχουάτο, μια από τις βιαιότερες περιοχές του Μεξικού. Μία γυναίκα αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ δύο άνδρες συνάδελφοί της φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα. «Έγινε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από το κτίριο δημόσιας ασφαλείας του Ακαμπάρο» ανέφεραν οι τοπικές αρχές σε μια ανάρτηση στο Facebook. Το Ακαμπάρο βρίσκεται στην Γκουαναχουάτο, την Πολιτεία όπου καταγράφεται ο υψηλότερος αριθμός α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 25 Οκτωβρίου

Οι «κουκούλες», η σκευωρία και η αλήθεια

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Οκτωβρίου

Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει με νέες αποκαλύψεις για την Αμαλιάδα – Το ανατριχιαστικό τρέιλερ

ΣΕΒ-Θεοδωρόπουλος: Όσα κίνητρα και να δώσει η Πολιτεία, η ευθύνη για βελτίωση της παραγωγικότητάς παραμένει ατομική