Αρμένης: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας παίδαρος, ωραίος, αλλά μέχρι εκεί

21:22 - 24/10/2024

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη μπορεί και να συνεργαστώ. Δεν ξέρω τι έκανε, αλλά δεν μπορώ να γίνω εχθρός του», είπε σήμερα ο Γιώργος Αρμένης. Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, μίλησε για τη ζωή του, αλλά και για πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα. «Είμαι 82 χρονών, πρέπει να τον αγαπάς το χρόνο. Όσο μεγαλώνω, είμαι καλύτερα. Έναν καλλιτέχνη δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Αυτή είναι η δουλειά του και εκεί μέσα ζει. Η μητέρα μου είχε άνοια τρία χρόνια και δεν με αναγνώριζε. Πήγαινα να τη δω και μου έλεγε να φύγω. Στα 8-9 μου με κατέβασαν από ένα χωριό της Ηπείρου στην Αθήνα. Λόγω της προφοράς μου στο σχολείο με έλεγαν βλάχο», ανέφερε αρχι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Αρμένης: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας παίδαρος, ωραίος, αλλά μέχρι εκεί»

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αρμένης.Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αρμένης.Ειδικότερα, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη. «Είμαι 82 χρονών, πρέπει να τον αγαπάς το χρόνο. Όσο μεγαλώνω, είμαι καλύτερα. Έναν καλλιτέχνη δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Αυτή είναι η δουλειά του και εκεί μέσα ζει. Η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Αρμένης: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας παίδαρος, ωραίος, αλλά μέχρι εκεί»

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αρμένης. Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, τον Πέτρο Φιλιππίδη, […] The post Γιώργος Αρμένης: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας παίδαρος, ωραίος, αλλά μέχρι εκεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λύκος έπεσε σε πηγάδι στη Φθιώτιδα – Επιχείρηση για τη διάσωσή του

Πωλείται ομάδα της SuperLeague – Κρυφή συμφωνία εκατομμυρίων Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου

Nations League: Με Σκωτία η Εθνική στα πλέι οφ

Πορεία συνταξιούχων προς τη Βουλή – Κλειστή η Πανεπιστημίου

Σεισμός ανοιχτά της Κω

«Φως στο Τούνελ» – Αμαλιάδα: Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε – Οι μάσκες πέφτουν