Γιάννης Απέργης: «Όταν είδαν στο νοσοκομείο και την τροχαία ποιος είμαι, υπήρχε μία άλλη αντιμετώπιση»
21:22 - 24/10/2024
Για το τροχαίο που είχε με τη μηχανή και τη μικρή περιπέτεια που πέρασε μίλησε ο Γιάννης Απέργης, στο «Στούντιο 4». «Κατέβαινα στη Μιχαλακοπούλου μετά από μία φωτογράφιση για ένα περιοδικό με την Κατερίνα Γερονικολού -καθώς έφευγα να δω τα παιδιά μου- βγήκε ένας παρκαδόρος κάθετα. Μπήκε στη μισή λωρίδα που υπήρχε στην άκρη και βγήκε πολύ άγαρμπα. Μετά κατάλαβα ότι ο άνθρωπος δεν ήξερε να οδηγεί. Φοβήθηκε κι ήρθε στο νοσοκομείο. Τελευταία στιγμή πάτησα φρένο κι η μηχανή πλάγιασε στο αμάξι» είπε αρχικά ο ηθοποιός. «Φορούσα μπότα και μου έκανε σάντουιτς το πόδι. Η μπότα μου έσωσε το πόδι, παίζει ρόλο να φοράς σωστά ρούχα. Πιο πολύ με πονά το χτύπημα παρά τα ράμματα. Έκανα σάλτο στον αέρα και
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Απέργης: «Με ανησύχησε που στο νοσοκομείο και την τροχαία είδαν ποιος είμαι, υπήρχε μία άλλη αντιμετώπιση»
Ο Γιάννης Απέργης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.Ο Γιάννης Απέργης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.«Κατέβαινα στη Μιχαλακοπούλου μετά από μία φωτογράφιση για ένα περιοδικό με την Κατερίνα Γερονικολού -καθώς έφευγα να δω τα παιδιά μου- βγήκε ένας παρκαδόρος κάθετα. Μπήκε στη μισή λωρίδα που υπήρχε στην άκρη και βγήκε πολύ άγαρμπα. Μετά κατάλαβα ότι ο άνθρωπος δεν ήξερε να οδηγεί. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Απέργης: «Με ανησύχησε που στο νοσοκομείο και την τροχαία είδαν ποιος είμαι, υπήρχε μία άλλη αντιμετώπιση»
Ο Γιάννης Απέργης καλεσμένος στο Στούντιο 4 μίλησε για το τροχαίο που είχε με τη μηχανή και τη μικρή περιπέτεια […]
The post Γιάννης Απέργης: «Με ανησύχησε που στο νοσοκομείο και την τροχαία είδαν ποιος είμαι, υπήρχε μία άλλη αντιμετώπιση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr