Υψηλόβαθμοι οι δυο ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας που ελέγχονται για υπεξαίρεση – Ενημερώθηκε το Βατικανό

18:10 - 24/10/2024

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Καθολική Εκκλησία Ελλάδας μετά την έρευνα από την Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα για υπεξαίρεση «μαμούθ» με πρωταγωνιστές δυο ιερείς. Η Αρχή διαπίστωσε πως μεγάλα χρηματικά ποσά που φτάνουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ έφυγαν από τα ταμεία της Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας και επενδύθηκαν σε νυχτερινά μαγαζιά, από λογαριασμούς που χειρίζονται ... Περισσότερα To άρθρο Υψηλόβαθμοι οι δυο ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας που ελέγχονται για υπεξαίρεση – Ενημερώθηκε το Βατικανό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»