Γιώργος Γιαννόπουλος: Συγκινεί ο ηθοποιός - "Μια τυφλή κοπέλα μου έπιασε το πρόσωπο για να καταλάβει πώς είμαι"

17:37 - 24/10/2024

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκάλυψε στο Πάμε Δανάη ένα περιστατικό με μια τυφλή κοπέλα

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Μία τυφλή κοπέλα έπιανε το πρόσωπό μου γιατί ήθελε να καταλάβει πώς είμαι»

Με αφορμή τη συνεργασία του με τον Πέτρο Ίμβριο και τον Γιώργο Δασκουλίδη, ο Γιώργος Γιαννόπουλος To άρθρο Συγκινεί ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Μία τυφλή κοπέλα έπιανε το πρόσωπό μου γιατί ήθελε να καταλάβει πώς είμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Το ΝΑΤΟ συνεδριάζει εκτάκτως την Τρίτη για την Ουκρανία και τις ρωσικές επιθέσεις - Φόβοι για πυρηνικά από το Πενάγωνο

Guardian: Μήνυμα Πούτιν στη Δύση το πυραυλικό χτύπημα στην Ουκρανία εν όψει της επιστροφής Τραμπ

Mέση Ανατολή: Η στιγμή που ισραηλινός πύραυλος κατεδαφίζει πολυκατοικία στη Βηρυτό - Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

"Επίτιμοι" δημότες Μάνδρας - Ειδύλλιας θα ανακηρυχθούν ο Αθανάσιος και η Μαρίνα Μαρτίνου

Αμαλιάδα: Νέες αποκαλύψεις για τους "λευκούς" γάμους με αλλοδαπούς της Ειρήνης Μουρτζούκου και της αδερφής της

Άνα ντε Άρμας: Η πρώην του Μπεν Άφλεκ ερωτευμένη ξανά - Τα φιλιά με τον γιο του προέδρου της Κούβας