Το νέο τραγούδι της Χατζίδου είναι αφιερωμένο στο συγκλονιστικό "ταξίδι" του συζύγου της Ετεοκλή Παύλου

17:19 - 24/10/2024

Η Ελένη Χατζίδου συνεργάζεται με τον Κυριάκο Γαληνό και παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Φίλε μου Ζήσε» και στέλνει το πιο δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελένη Χατζίδου παρουσιάζει το συγκλονιστικό ταξίδι του συζύγου της Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νέο της τραγούδι

Το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου σε συνεργασία με τον Κυριάκο Γαληνό με τίτλο «Φίλε μου To άρθρο Η Ελένη Χατζίδου παρουσιάζει το συγκλονιστικό ταξίδι του συζύγου της Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νέο της τραγούδι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Μάρθα Κουτουμάνου: Η αίτηση αποδέσμευσης των τραπεζικών της λογαριασμών και η απόφαση για τα κοσμήματα της Ζωής Λάσκαρη

Σκηνές θρίλερ στα Κάτω Πατήσια: 75χρονη κρεμόταν επί μισή ώρα από τα κάγκελα μπαλκονιού - Καρέ καρέ η διάσωσή της (Βίντεο)

Ηράκλειο: "Σκότωσα τον πατέρα μου" - Τα πρώτα λόγια του Γάλλου που "θέρισε" με το αυτοκίνητό του την 36χρονη

Επώνυμα θηλυκά – κόλαση παρουσιάζουν τα ωραιότερα εσώρουχα των γιορτών

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης: Η πλειοψηφία των νέων διδακτόρων λέει "όχι" στο brain drain και μένει στη χώρα μας

Μαίρη Μηνά για την μητρότητα: "Δυσκολεύτηκα πολύ, ήταν πολύ άγριο και ένιωθα θυμό"