Φάνης Μουρατίδης: Κυνηγάω τους έφηβους γιους μου, γιατί ψάχνω βρακί να βάλω και δεν έχω

12:46 - 24/10/2024

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε με αρκετή δόση χιούμορ για τη ζωή του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τους δυο γιους τους, εξηγώντας πως πλέον τα αγόρια βρίσκονται στην φάση της εφηβείας και για κάποιο ανεξήγητο λόγο εξαφανίζονται τα… βρακιά του. Ο Φάνης Μουρατίδης αφηγήθηκε αστεία περιστατικά με τους γιους που έχει αποκτήσει με την ... Περισσότερα To άρθρο Φάνης Μουρατίδης: Κυνηγάω τους έφηβους γιους μου, γιατί ψάχνω βρακί να βάλω και δεν έχω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φάνης Μουρατίδης: «Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα σώβρακα, έχω χάσει πολλά, ψάχνω βρακί να βάλω και δεν έχω»

Με αφορμή τόσο την τηλεοπτική όσο και την θεατρική του πρεμιέρα, ο Φάνης Μουρατίδης συνάντησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του […] The post Φάνης Μουρατίδης: «Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα σώβρακα, έχω χάσει πολλά, ψάχνω βρακί να βάλω και δεν έχω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Σωκράτης Φάμελλος γιόρτασε στον αδελφό του Μανώλη Φάμελλο τη νίκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Έφη Παπαθεοδώρου: Επιβιβαστήκαμε σε ένα σαπιοκάραβο όπου νομίζαμε ότι θα πνιγούμε

Μαζική επίθεση της Ουκρανίας στο Κουρσκ: Καταρρίφθηκαν πύραυλοι και drones – Οι Ρώσοι αιχμαλώτισαν Βρετανό στρατιώτη

Τα πρώτα σε πωλήσεις αυτοκίνητα στην Ελλάδα

Οι φαρμακοποιοί καταγγέλλουν καθυστερήσεις στην πληρωμή για τους εμβολιασμούς – Η απάντηση του ΕΟΠΥΥ

Συνετρίβη εμπορευματικό αεροπλάνο κοντά στο αεροδρόμιο του Βίλνιους στη Λιθουανία