Survivor: «Λύγισε» ο Νίνο Νικολαϊδης – «Δεν έχω έρθει για τον εαυτό μου εδώ, λίγοι το έχουν καταλάβει»
23:36 - 23/10/2024
Προβληματισμένος ο Νίνο Νικολαϊδης στο Survivor. Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο 26χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής
To άρθρο Survivor: «Λύγισε» ο Νίνο Νικολαϊδης – «Δεν έχω έρθει για τον εαυτό μου εδώ, λίγοι το έχουν καταλάβει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: "Λύγισε" ο Νίνο Νικολαϊδης – "Δεν έχω έρθει για τον εαυτό μου εδώ, λίγοι το έχουν καταλάβει"
«Δεν είμαι τόσο ατομιστής στη ζωή μου γενικά, δεν λειτουργώ έτσι. Αυτό που συμβαίνει στη ζωή μου πάντα είναι ότι κάποια άτομα παρεξηγούν τις προθέσεις μου στην αρχή», είπε ο Νίνο Νικολαϊδης - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάSurvivor – «Λύγισε» ο Νίνο στην κάμερα: «Δεν έχω έρθει για τον εαυτό μου εδώ, λίγοι το έχουν καταλάβει»
Προβληματισμένος ήταν ο Νίνο Νικολαΐδης στο Survivor για τους συμπαίκτες του. «Αυτό που συμβαίνει στη ζωή μου πάντα είναι ότι […]
The post Survivor – «Λύγισε» ο Νίνο στην κάμερα: «Δεν έχω έρθει για τον εαυτό μου εδώ, λίγοι το έχουν καταλάβει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr