Η Ζέτα Δούκα για τον χωρισμό της: «Απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου»

22:49 - 23/10/2024

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το μεσημέρι της Τρίτης κι απάντησε για τις αλλαγές στην προσωπική ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της. «Είναι η φάση που απενοχοποιώ πολλά πράγματα. Έχω δει να αποδίδουν καρπούς κάποιες σκέψεις και προετοιμασίες ψυχικές που είχα. Αισθάνομαι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ζέτα Δούκα για τον χωρισμό της: «Απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου, χωρίς να χρειάζεται να έχω έναν σύντροφο»

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το μεσημέρι της Τρίτης. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Η Ζέτα Δούκα για τον χωρισμό της: «Απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου, χωρίς να χρειάζεται να έχω έναν σύντροφο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Η Ανθή Βούλγαρη αποκαλύπτει: «Είχα πει πως πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν θα ζήσω τη μητρότητα»

Ορέστης Τζιόβας: Το απίστευτο χρηματικό ποσό που του πρόσφεραν σε ανήθικη πρόταση – «Με ρώτησε αν μου φτάνουν»

Γνωρίζετε ότι η επιλογή mute μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του καθημερινούς στρες;

Eurovision 2025: Η Klavdia απαντά πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις της Τουρκίας για το τραγούδι «Αστερομάτα»

Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της έγινε 2 χρονών – Η τρυφερή τους φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα της τραγουδίστριας

Νικόλας Νιάρχος: Ο πρωτότοκος γιός του μεγιστάνα Σπύρου Νιάρχου αρραβωνιάστηκε την σύντροφό του, Malù Dalla Piccola