Νικόλ Κίντμαν: Αποκάλυψε γιατί αναγκάστηκε να διακόψει τις ερωτικές σκηνές στη νέα της ταινία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικόλ Κίντμαν: Αποκάλυψε γιατί βάζει φρένο στις ερωτικές σκηνές – «Δεν θέλω να έχω άλλο οργασμό»
Η Νικόλ Κίντμαν παραδέχτηκε ότι ήταν «τόσο διεγερμένη σεξουαλικά» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου ερωτικού δράματος «Babygirl» που αναγκάστηκε να πατήσει προσωρινά φρένο στην παραγωγή. Στην ταινία, η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται μια ισχυρή επιχειρηματία που ρισκάρει την καριέρα και την οικογενειακή της ζωή για να έχει μια παθιασμένη σχέση με τον πολύ νεότερό ... Περισσότερα
To άρθρο Νικόλ Κίντμαν: Αποκάλυψε γιατί βάζει φρένο στις ερωτικές σκηνές – «Δεν θέλω να έχω άλλο οργασμό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΝικόλ Κίντμαν: Αποκάλυψε γιατί βάζει φρένο στις ερωτικές σκηνές – «Δεν θέλω να έχω άλλο οργασμό στα γυρίσματα»
Η Νικόλ Κίντμαν παραδέχτηκε ότι ήταν «τόσο διεγερμένη σεξουαλικά» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου ερωτικού δράματος «Babygirl» που αναγκάστηκε να πατήσει προσωρινά φρένο στην παραγωγή.
Η Νικόλ Κίντμαν παραδέχτηκε ότι ήταν «τόσο διεγερμένη σεξουαλικά» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου ερωτικού δράματος «Babygirl» που αναγκάστηκε να πατήσει προσωρινά φρένο στην παραγωγή. Στην ταινία, η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται μια ισχυρή επιχειρηματία που ρισκάρει την καριέρα και την οικογενειακή της ζωή για να έχει μια παθιασμένη σχέση με τον πολύ νεότερό […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr