Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την ηλικία και την εξωτερική της εμφάνιση: «Λίφτινγκ δεν έχω κάνει πάντως»

14:27 - 23/10/2024

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα μία συνέντευξη εφ’ To άρθρο Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την ηλικία και την εξωτερική της εμφάνιση: «Λίφτινγκ δεν έχω κάνει πάντως» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω κάνει λίφτινγκ»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τη ρώτησε γιατί έχει καιρό να παίξει σε σίριαλ της τηλεόρασης. Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να λέει την ηλικία της και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπό της.   «Πρέπει να ρωτήσεις τους παραγωγούς γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, όχι εμένα. Δεν υπάρχουν ρόλοι για γυναίκες ηθοποιούς από ηλικία 45-60 ετών» σημείωσε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είναι 56 ετών. «Κακό είναι να πω την ηλικία μου; Αν με ρωτήσει κάποιος πόσων χρονών είμαι, του απαντώ. Δεν το θεωρώ αγένεια να με ρωτάει κάποιος για την ηλικία μου. Για εμένα η ηλικία είναι ένας αριθμός και όχι κάτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US