Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι σημαντικό για μένα να νιώθω την αποδοχή στη σχέση μου, έχω αισθανθεί πολλές φορές αμφισβήτηση»
13:53 - 23/10/2024
Για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της αλλά και τα στοιχεία που πρέπει
To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι σημαντικό για μένα να νιώθω την αποδοχή στη σχέση μου, έχω αισθανθεί πολλές φορές αμφισβήτηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η προσωπική εξομολόγηση της Ζουγανέλη: "Είναι για μένα σημαντικό να με αποδέχεται η σχέση μου - Έχω αισθανθεί πολλές φορές αμφισβήτηση"
«Είναι πολύ σημαντικός ο έρωτας για μένα. - Είναι ένα πράγμα αναζωογονητικό που ταράζει τις ορμόνες», δήλωσε η Ελεονώρα Ζουγανέλη
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕλεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι σημαντικό για μένα να νιώθω την αποδοχή στη σχέση μου, έχω αισθανθεί …» [βίντεο]
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανίστηκε την Τετάρτη 23/10 στην εκπομπή Buongiorno και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να νιώθει την αποδοχή, αλλά και την αμφισβήτηση που έχει δεχτεί σε σχέσεις της. «Στα προσωπικά μου είμαι καλά. Είναι πολύ όμορφο να αποδέχεται ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ σημαντικός ο έρωτας για […]
Το άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι σημαντικό για μένα να νιώθω την αποδοχή στη σχέση μου, έχω αισθανθεί …» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr