Γιώργος Λιάγκας: «Πώς γίνεται να μοιάζεις με 45 ενώ είσαι 55;» – Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν έχω κάνει λίφτινγκ»
13:52 - 23/10/2024
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη και μετά από μια κουβέντα που είχαν για την αποκάλυψη της […]
The post Γιώργος Λιάγκας: «Πώς γίνεται να μοιάζεις με 45 ενώ είσαι 55;» – Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν έχω κάνει λίφτινγκ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας: «Πώς γίνεται να μοιάζεις με 45 ενώ είσαι 55;» – Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν έχω κάνει λίφτινγκ»
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη και μετά από μια κουβέντα που είχαν για την αποκάλυψη της ηλικίας της, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε έναν… ιδιαίτερο διάλογο.
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη και μετά από μια κουβέντα που είχαν για την αποκάλυψη της ηλικίας της, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε έναν… ιδιαίτερο διάλογο. «Πώς γίνεται να μοιάζεις με 45 ενώ είσαι 55; Τι κάνεις δηλαδή;», ήταν η ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής γελώντας, φέρνοντας σε στιγμιαία αμηχανία την […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr