Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Κουράστηκα στο δελτίο ειδήσεων, αισθάνθηκα ότι είναι όλο αυτό πολύ βαρύ»

13:44 - 23/10/2024

Την Κατερίνα Παπακωστοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Πρωινό Σου Σου σε βραδινή της έξοδο. Μέσα σε όλα, […] The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Κουράστηκα στο δελτίο ειδήσεων, αισθάνθηκα ότι είναι όλο αυτό πολύ βαρύ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Κουράστηκα στο δελτίο ειδήσεων, αισθάνθηκα ότι είναι όλο αυτό πολύ βαρύ»

Την Κατερίνα Παπακωστοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Πρωινό Σου Σου.Την Κατερίνα Παπακωστοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Πρωινό Σου Σου.Η δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, τόσο για την απόφαση να αφήσει τα δελτία ειδήσεων και να περάσει στην ψυχαγωγία όσο και για τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου. «Κουράστηκα πάρα πολύ στο δελτίο ειδήσεων και πέρασα και όλη την πανδημία, τα τέσσερα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Στανίση: «Όταν τραγουδάω Καζαντζίδη σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος¨»

Σταύρος Σβήγκος: «Με την Ελένη πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουμε οικογένεια»

Νέα αλλαγή αποφάσισε το Mega – Ποια εκπομπή μειώνεται περαιτέρω σε διάρκεια;

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει τα πάνω κάτω με το Ράδιο Αρβύλα – Η επιστολή που ανατρέπει τα πάντα