Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που έπαιξα με τον γιο μου»

13:28 - 23/10/2024

Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγραψαν ιστορία, καθώς για πρώτη φορά στο παρκέ του NBA αγωνίστηκαν μαζί πατέρας και γιος. Ο Λεμπρόν Τζέιμς βίωσε την Τρίτη μια ακόμη «αξέχαστη» στιγμή στην πλούσια καριέρα του στο NBA, όταν αγωνίστηκε για λίγα λεπτά με τον γιο του, Μπρόνι, στην πρεμιέρα της σεζόν των Λος Άντζελες Λέικερς. «Αυτή η ... Περισσότερα To άρθρο Λεμπρόν Τζέιμς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που έπαιξα με τον γιο μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρμέντσικ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ, είχα πρόσκληση να δω παιχνίδι από την Θύρα 4»

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βικτόρια Πλζεν και τόνισε το πόσο αγαπήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον κόσμο του κλαμπ, που πήγε να τον δει μέχρι και στην Τσεχία.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Μπόρις Πιστόριους στηρίζει τον Όλαφ Σολτς - «Δεν θα διεκδικήσω την ηγεσία του SPD»

Survivor: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια – «Δεν μου άξιζε να φύγω από τώρα»

Ρομπότ ξεσηκώνει άλλα ρομπότ να κάνουν «κοπάνα» από τη δουλειά τους – Ανατριχιαστικές εικόνες από την Σανγκάη

Άνγκελα Μέρκελ: Τα απομνημονεύματα «φωτιά» της πρώην καγκελαρίου – Τι λέει για Πούτιν, Ουκρανία και Τραμπ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατηγορεί τις ΗΠΑ για κλιμάκωση της έντασης και προειδοποιεί για τον κίνδυνο ενός πυρηνικού πολέμου

Νύχτα στα κρατητήρια για την Ειρήνη Μουρτζούκου με εντολή για «αυστηρή επιτήρηση»