Δυσφόρησε η Φαίη Σκορδά με την μπουκιά και αντέδρασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Κανόνισε να πεις καμιά μαλ…α»

13:02 - 23/10/2024

Στην κουζίνα του Buongiorno βρέθηκε για μια ακόμα φορά η Φαίη Σκορδά, το πρωινό της Τετάρτης , όπου και συνάντησε τον […] The post Δυσφόρησε η Φαίη Σκορδά με την μπουκιά και αντέδρασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Κανόνισε να πεις καμιά μαλ…α» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Φαίη Σκορδά "πάγωσε" με αυτό που έφαγε και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αντέδρασε - "Κανόνισε να πεις καμιά μ@@@ια"

“Βάζω 20 ευρώ στοίχημα ότι θα το καταπιεί!” είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Φαίη Σκορδά και “γονάτισε” από τα γέλια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δυσφόρησε η Φαίη Σκορδά με την μπουκιά και αντέδρασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Κανόνισε να πεις καμιά μαλ…α»

Στην κουζίνα του Buongiorno βρέθηκε για μια ακόμα φορά η Φαίη Σκορδά, το πρωινό της Τετάρτης , όπου και συνάντησε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο MEGA. Μάλιστα, σε αντίθεση με τις περισσότερες ομολογουμένως φορές, η παρουσιάστρια φάνηκε να μην απολαμβάνει ιδιαίτερα τη νέα συνταγή του έμπειρου σεφ. Στην κουζίνα του Buongiorno βρέθηκε για μια ακόμα φορά η Φαίη Σκορδά, το πρωινό της Τετάρτης , όπου και συνάντησε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στο MEGA. Μάλιστα, σε αντίθεση με τις περισσότερες ομολογουμένως φορές, η παρουσιάστρια φάνηκε να μην απολαμβάνει ιδιαίτερα τη νέα συνταγή του έμπειρου σεφ. Έτσι, δοκιμάζοντας μια μπουκιά από αβγόφετες με μπέικον και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»